Tickets

We hebben slecht nieuws. Met pijn in ons hart hebben we op 30 november 2020, na lang wikken en wegen, besloten alle shows van Dave’s Wintervariété 2020 te annuleren. We hebben tot het laatste moment hoop gehouden dat de maatregelen sneller zouden versoepelen en dat er eerder helderheid voor de kerstperiode zou zijn, maar het zit er niet in.

Toch hebben we ook goed nieuws te melden.

De Covid-19 maatregelen hebben de editie van dit jaar de nek om gedraaid. 
Dave’s Wintervariété is al sinds drie jaar voor vele Rotterdammers een lichtpuntje in de donkere decembermaand. Wij, Dave van der Wal en David Severins, zijn van mening dat ons publiek juist dit jaar wel een beetje verlichting kan gebruiken. Daarom hebben we wel besloten om, in samenwerking met het Bibliotheek Theater, de Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond, wel de jaarlijkse Oud en Nieuw uitzending op te nemen. Deze speciale editie krijgt de titel Dave’s Corona Variété en zal van 31 december 17:30 tot 1 januari 17:00 elk uur worden uitgezonden op RTV Rijnmond. De uitzending op 31 december om 23:00 bevat tevens een aftelmoment.

Vraag om een restitutie of doneer je ticket aan het Wintervariété.

De coronacrisis en bijbehorende maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. Voor iedereen die in de culturele sector werkt is de economische impact erg groot. Maar we willen ook onze gemaakte beloftes nakomen. Het is dus mogelijk om restitutie van het aankoopbedrag aan te vragen, maar mochten jullie besluiten om het aankoopbedrag (deels of geheel) te doneren dan kan dat ook.

Gebruik daarvoor onderstaande link. Houd je tickets met de unieke barcodes bij de hand, die heb je nodig.

link naar: DONATIE of RESTITUTIE

Bij vragen, opmerkingen of andere zaken, mail ons via info@wintervariete.nl

Dave van der Wal
David Severins