Tickets

Tijdens de corona-periode is de theaterzaal grotendeels ingedeeld voor de verkoop per 2 stoelen naast elkaar. Deze stoelen zijn bedoeld voor bezoekers uit eenzelfde huishouden,. Er zijn ook enkele plaatsen voor 3, 4 en 5 personen uit één huishouden. Indien deze niet meer in de ticketshop staan, dan betekent dat dat ze zijn uitverkocht. Tevens kan je vooraf al je drank- en foodpakket bestellen. Dit staat bij binnenkomst voor je klaar.

We hebben ook bij dit evenement te maken met de regels zoals voorgeschreven door het RIVM. Je bent zelf verantwoordelijk voor naleving hiervan. De productie van Dave’s Wintervariété heeft er het maximale aan gedaan om dat voor je te faciliteren en het effect ervan zo klein mogelijk te houden. We zijn tenslotte een avondje uit met elkaar.

Gezondheidscheck vooraf: Bij het kopen van je kaarten verklaar je je akkoord met het feit dat je naast iemand zit uit je eigen huishouden. En dat je niet naar het theater komt wanneer jij of iemand uit jouw huishouden symptomen van corona vertoont.  

Gezondheidscheek aan de deur: Om de veiligheid van bezoekers, artiesten en personeel te waarborgen, vindt er bij de ingang van ons theater bij iedere bezoeker een gezondheidscheck plaats. Er worden 5 vragen gesteld die naar waarheid beantwoord dienen te worden. Om het theater te mogen bezoeken, dien je op alle vragen ‘nee’ te kunnen antwoorden.

Als het antwoord op één of meer van de vragen ‘ja’ luidt, is het helaas niet toegestaan het theater te bezoeken. De toegang wordt dan geweigerd. Reeds gekochte kaarten nemen wij niet retour. Ook wanneer je positief getest bent op corona en daardoor de show niet kunt bezoeken geldt dat wij reeds gekochte kaarten niet retour nemen.

Mocht de show worden geannuleerd door het aanscherpen van de maatregelen vanuit de overheid dan krijg je de optie het aankoopbedrag te doneren of terug te ontvangen.

Maak hier uw keuze

23 december 20:00

24 december 15:30 (TV OPNAME) UITVERKOCHT

24 december 20:00

25 december 12:00

25 december 15:30

26 december 12:00

26 december 15:30

27 december 15:30 UITVERKOCHT

27 december 20:00 UITVERKOCHT

28 december 15:30 MET BLINDENTOLK*

28 december 20:00

*) Er kunnen in de ticketshop gewoon kaarten worden besteld voor het aantal personen in het huishouden waarmee de gast komt die gebruik wil maken van de LIVE blindentolk. Graag ontvangen wij dan daarna een email als u geboekt heeft zodat we kunnen doorgeven hoeveel gasten gebruik willen maken van de tolk. Mailen kan naar info@wintervariete.nl