Corona

We hebben ook bij dit evenement te maken met de regels zoals voorgeschreven door het RIVM. Je bent zelf verantwoordelijk voor naleving hiervan. De productie van Dave’s Wintervariété heeft er het maximale aan gedaan om dat voor je te faciliteren en het effect ervan zo klein mogelijk te houden. We zijn tenslotte een avondje uit met elkaar.

Gezondheidscheck vooraf: Bij het kopen van je kaarten verklaar je je akkoord met het feit dat je naast iemand zit uit je eigen huishouden. En dat je niet naar het theater komt wanneer jij of iemand uit jouw huishouden symptomen van corona vertoont.  

Gezondheidscheek aan de deur: Om de veiligheid van bezoekers, artiesten en personeel te waarborgen, vindt er bij de ingang van ons theater bij iedere bezoeker een gezondheidscheck plaats. Er worden 5 vragen gesteld die naar waarheid beantwoord dienen te worden. Om het theater te mogen bezoeken, dien je op alle vragen ‘nee’ te kunnen antwoorden.

Als het antwoord op één of meer van de vragen ‘ja’ luidt, is het helaas niet toegestaan het theater te bezoeken. De toegang wordt dan geweigerd. Reeds gekochte kaarten nemen wij niet retour. Ook wanneer je positief getest bent op corona en daardoor de show niet kunt bezoeken geldt dat wij reeds gekochte kaarten niet retour nemen.

Mocht de show worden geannuleerd door het aanscherpen van de maatregelen vanuit de overheid dan krijg je de optie het aankoopbedrag te doneren of terug te ontvangen.

In het theater zijn 65 stoelen beschikbaar, verspreid over de zaal, voor 24 huishoudens. Per huishouden kunnen er 2, 3, 4 of 5 personen naast elkaar zitten. Die personen dienen allemaal uit hetzelfde huishouden te komen .

Voorbeeld:

Stel dat je met 5 mensen komt maar jullie komen uit twee huishouden. Dan bestel je 1x een twee persoons huishouden ticket en 1x een drie persoons huishouden ticket.

Tussen de verschillende huishoudens is 1,5 meter ruimte gecreëerd die ook in acht moet worden genomen door bezoekers en onze artiesten. 

BELANGRIJK

Op je kaartje wordt een tijdslot vermeld. Dat is het tijdstip waarop wij je verwachten in de foyer van het theater.

De bewaakte garderobe is niet in gebruik. Er is wel een mogelijkheid om je jas/paraplu in de foyer zelf op te hangen.

Volg de aangegeven looproutes in het theater.

Er kan alleen via pin /contactloos betaald worden.

Bezoek voor de voorstelling het toilet. Tijdens de voorstelling zijn de toiletten alleen toegankelijk in noodsituaties.

Een drankje is niet inbegrepen bij de prijs. Wel kan je bij je kaarten iets te eten en te drinken bestellen. Dit pakket kost €12,50 en staat direct bij de entree op je naam voor je klaar.

Wil je geen extra pakket dan kun je een drankje kopen aan de bar. Je mag je drankje mee naar binnen nemen in de zaal. Per huishouden gaat maximaal 1 persoon naar de bar en op blijft op 1,5 meter afstand van de overige gasten in de rij.

Je kan niet van te voren een zitplaats kiezen. Voordat de zaal opengaat krijgt jouw huishouden een vaste plek aangewezen in de foyer. Onze medewerkers begeleiden je daarna naar je plaats in de zaal.

In de pauze is er natuurlijk de mogelijkheid iets te kopen bij onze horeca-uitgiftepunten. Stuur slechts één persoon uit je huishouden naar de bar.

Voor deze voorstellingen gelden geen last-minute kortingen
 
Neem bij vragen gerust contact met ons op via info@wintervariete.nl